Logo

[Afdelinger] [FC Nyt] [Billeder] [Bestyrelser] [Børneattest]

[ Aerobic/Aqua ] Badminton ] Bowls ] Floorball ] Folkedans ] Håndbold ] Krocket ] Petanque ] Norddjurs Motionsvenner ] Hovedafdelingen ]

 

 

 
 
 

Aerobic/Aqua

Hvad er Aerobic

FC Grenaa har igennem mange år haft Aerobic og Aqua Træning

Kom-I-Form har taget navne forandring til BodyFit. Det er Karina Dannerfjord der er instruktør.

Træningen er en blanding af aerobic og stationer med f.eks. kettlebells, håndvægte, mavemaskiner mv. Karina har i flere år være fast træner på holdet og glæder sig til en ny sæson. Træningen foregår i Østre Skoles Gymnastik sal. For spørgsmål kan Karina kontaktes på mobil: 2362 9171. 

Kom og prøv

FC Aerobic er på Østre Skoles pigesal øst. Med indgang overfor badminton hallen tirsdag kl. 18.15-19.30

Tilmelding foregår via følgende webside: http://fcgrenaasvomning.klub-modul.dk Hvor man opretter en profil først og derefter tilmelder sig det eller de hold man ønsker at gå på.

Hvad er Aqua træning?

FC Grenaa har tilbudt vandaerobic i over ti år på Vestre Skole, men det er først indenfor de sidste par år, at det er blevet virkelig moderne i Danmark at dyrke motion i vand og som nogle af de første i Danmark købte vi redskaber ind til Aqua Jogging, Aqua Biking og Aqua Cross Circuit. I år er der også købt nye redskaber ind.....

Motion i vand forbrænder flere kalorier end på land - selvfølgelig afhængig af, hvor meget gas man giver den. Det skyldtes, at vandet giver modstand og kroppen skal bruge kræfter på at holde sig varm.. Samtidig slipper man for at svede, da vandet køler og man får kun sjældent ondt i musklerne, da vandet sørger for at masere musklerne mens man arbejder.

Humøret er i top, når vandet hvirvler, musikken køre og instruktørens stemme runger igennem svømmehallen.

Der er ikke nogen typisk profil på deltagerne udover, at der er flest kvinder, men det ændre sig langsomt og sæson for sæson vokser antallet af mænd. Der er både unge/gamle, tykke/tynde/midtimellem, folk med diverse skavanker og helt almindelige folk som nyder den ugentlige træning samt den gode musik og hyggelig samvær i og udenfor bassinet.
Netop fordi det er så broget en flok, så er der mulighed for at deltage i undervisning i forskellig tempo.

 

Tilmelding

Tilmelding foregår via følgende webside: http://fcgrenaasvomning.klub-modul.dk Hvor man opretter en profil først og derefter tilmelder sig det eller de hold man ønsker at gå på.

For spørgsmål kontakt venligst:

Ulla Kristiansen på mobil: 40450589

Gitte Hjarsen på mobil: 4127 5929

Målsætning

Målsætningen i Aerobic udvalget er at være selvforsynende med instruktører, og afløsere såfremt vore faste instruktører er forhindret, således at vi ikke er så sårbare.
Det er grunden til at FC Aerobic har et vågent øje til hvad der er af kurser i DGI.

Ønsker du yderligere oplysninger kan du kontakte os i udvalget