Aqua/Aerobic

Aqua Hot Gym – Mandag kl. 17:40-18:25 – Ydesvej (Varmt vand)

Aqua Kids & Teens Fitness – Mandag kl. 18:30-19:10 – Ydesvej (Varmt vand).

Aquajogging – Mandag kl. 18:30-19:15 – Ydesvej (Store bassin).

BodyFit – Tirsdag kl. 17:15-18:30 Østre skole – Skolebakken

BodyFit – Torsdag kl. 17:15-18:30 Østre skole – Skolebakken.

Kom og prøv en anderledes motionsform i vand eller et hold på land.

Det er muligt at booke en gratis prøvetime via hjemmesiden. Du kan tilmelde dig en prøvetime under holdtilmelding. Vælg det hold du gerne vil have en prøvetime på – tryk på tilmeld – vælg dernæst prøvetime (0,-) og godkend. OBS: Det er kun muligt på de hold, hvor der er ledige pladser.

Vi er en forening der tilbyder motion på land og i vand på et niveau, så alle kan være med. Der er udøvere i alle aldre – fra 8 år til 80+. Primært kvinder, men mænd er også velkomne.

Vi har hold i Grenaa Svømmehal og i Gymnastiksalen på Søren Kannes skolen – afd. Østre. Vi tilbyder hold i varmtvandsbassinet for både børn og voksne samt et hold i det store bassin. (Vi udlåner bælter til brug i det store bassin)

Forårssæsonen er fra primo januar til ultimo april og efterårssæsonen er fra primo september til medio december. Mellem vores 2 sæsoner arrangerer vi forskellig events – primært gåture rundt omkring i Grenaa.

Hold øje med nyheder og events på FACEBOOK 

Vi vægter fælleskabet højt og har mange trofaste medlemmer, som sammen med vores engagerede instruktører – glæder sig til at byde nye medlemmer velkommen.