Sæsonstart 2023

FOLKEDANS I GRENAA

Sæsonstart 2023: Onsdag d. 13 september 2023 kl. 19.30 – 21.45

I Kattegatskolen (Østre Skole) – Festsalen Skolebakken 20 – Grenaa Vi starter med ÅBENT HUS-AFTEN den første mødegang. Og der er gratis hjemmelavet LAGKAGE til alle de fremmødte. Du er velkommen til at komme med og opleve en rigtig folkedanseraften og danse med eller blot se på. Men husk at tage kaffe, tallerken og ske med selv.

Som ny deltager kan du danse med et par gange helt frit, og først derefter afgøre om du vil fortsætte og betale fuldt kontingent. Pris: 400 kr. for 12 gange før jul, og igen 400 kr. for 12 gange efter nytår. Tilbud til unge under 25 år: kun 2 x 200 kr.

Danseleder: Karen Lindballe – Levende musik fra en spillemandsgruppe.

INFO / tilmelding: Karen Lindballe – tlf.86325602 mail: 17b@stofanet.dk eller Palle Jensen – tlf. 42180901 mail: jensenpalle18@gmail.com

Du kan forhåndstilmelde dig eller blot møde op den første aften. Det er også muligt at komme med senere i løbet af sæsonen, – du er altid velkommen. Du kan komme sammen med din partner eller alene, så prøver vi at kombinere/skifte med andre, så alle kommer til at danse mest muligt.

Der er en større kaffepause midt på aftenen, så husk at medbringe kaffe/brød/drikkevarer osv. Det er en fordel at kunne danse de almindelige grundtrin for at komme ordentligt med i dansene fra start af, – ellers bliver det svært at følge med senere i sæsonen i det kvikke dansetempo.

Hvis du er begynder eller bare lidt usikker på trinene, så laver vi 2x lørdag eftermiddag i begyndelsen af sæsonen med trinøvelser, og efter behov et længere forløb med trinøvelser og lette folkedanse.